Antimamurluk
Antimamurluk - Kamagra Podgorica

1 kutija 15€
5 kutija 65€
10 kutija 100€

Antimamurluk (Hangover off) je praškasti mix za potpunu eliminaciju simptoma mamurluka.

 

Kako djeluje Antimamurluk i kako se koristi?

Zašto je Antimamurluk pravi izbor za one koji vole zabavu uz alkohol?

 

Antimamurluk je paržljivo formulisan preparat koji održava normalan metabolizam vašeg tijela nakon dobre žurke. Antimamurluk će vam pomoći da se probudite bez glavobolje, mučnine i ostalih propratnih simptoma mamurluka i budete puni energije za nove radne pobjede.

 

Jedna kesica praškastog mix-a, posle one čašice alkohola za koju kažete da Vam nije trebala  će vam pomoći da se riješitw svih neželjenih simptoma mamurluka i nastavite dan obavljanjem tekućih dnevnih aktivnosti. Antimamurluk vam potpomaže brzu hidrataciju, doprinosi zdravoj funkciji jetre i učestvuje u nadoknadi izgubljenih vitamina i minerals - što su samo malo ljepši izrazi da Vam kažemo da možete da se osjećate baš sjajno sledeće jutro iako ste veče prije pretjerali sa alkoholom.

 

Kome je namijenjen Antimamurluk?

 

Antimamurluk je namijenjen svima koji vole maksimalno da iskoriste “happy hour”, svima koji vole provod do kasno u noć, kao i svima onima koji vole žurke i onima koji najviše puta u toku noći kažu “živjeli”.

 

Budite najveseliji na žurci a onda cijeloj ekipi ujutru prvi poželite dobro jutro bez glavobolje i mučnine. Pitaće vas kako? Vi budite pravi prijatelj pa podijelite sa njima nešto sto se zove - ANTIMAMURLUK.

 

Sastav jedne kesice Antimmurluka:

-88mg kofeina

-500mg taurina

-500mg vitamina C

-Suvi ekstrakt lista zelenog čaja (100mg) i druge pomoćne supstance do 10gr.

 

Pakovanje: Antimamurluk dodje u pakovanju od 10 kesica.

 

Antimamurluk je proizvod proizveden u Srbiji.

 

Proizvodjač: PP Products International, Beograd, Srbija.

Nudimo Vam zagarantovano bolju potenciju, unapređenje seksualnog života, produženo trajanje odnosa, krajnje pouzdana i visoko kvalitetna sredstva.