Kamagra gel (New pack)
Kamagra gel (New pack) - Kamagra Podgorica

1 kutija - 10€
5 kutija - 45€
10 kutija - 80€

Kamagra oral jelly (gel) sa 7 ukusa je prirodan preparat za potenciju muškarca izmedju 18 - 45 godina života. Bez aritmije i neželjenih efekata.

SASTAV
Jedna kesica sadrži 100mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate i dr.).

DEJSTVO
Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo već potencira dejstvo azotmonoskida (NO) u kavernoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciju, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus caversumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su i do umjereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rihitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vozodilatatorno dejstvo, seldenafil ne mijenja srčanu frekvencu.

MJERE OPREZA
Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnju na ljekove za liječenje angine pektorisa (npr. nitrati i slično). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

DOZIRANJE I NAČIN PRIPREME
Preporučena doza je 100mg, 30-60min. prije seksualnog odnosa. Maksimalan broj doza je jedna kesica u toku jednog dana. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Proizvođač: Ajanta Pharma Limited, Charkop, Kandivli (W), Mumbai 400 067. Made in India

Nudimo Vam zagarantovano bolju potenciju, unapređenje seksualnog života, produženo trajanje odnosa, krajnje pouzdana i visoko kvalitetna sredstva.