Kamagra Woman (VOL 5)
Kamagra Woman (VOL 5) - Kamagra Podgorica

1 kutija - 15€
5 kutija - 65€
10 kutija - 100€

Kamagra woman - seks stimulans za žene sa ukusom jagode.

Proizvod koji možete koristiti u slučajevima kada je smanjen libido kod žena, primjetno odsustvo osjetljivosti tokom seksa, smanjena vlažnost vagine kao i nemogućnost postizanja orgazma. Jedan je od najboljih i najprodavanijih  ženskih proizvoda na tržištu za seksualnu stimulaciju. Samim tim što je proizvod vodeće svjetske kompanije "Ajanta Pharma" fabrike originalnog proizvodjača Kamagra tableta u njen kvalitet nema sumnje.

Jedna gel kesica sadrži 100mg Sildenafil citrata. Najčešće se primjenjuje kod odsustva ili smanjenog libida kod žena, odsustva osjetljivosti na seksualne nadražaje, smanjene vlažnosti vagine kao i otežanog dostizanja orgazma.

Doziranje i upotreba: Preporučena doza je 100mg (jedna kesica) 1 sat prije seksualnog odnosa a maksimalan broj doza u toku jednog dana je jedna kesica. Gel kesice su namijenjene za oralnu upotrebu, gutaju se cijele sa ili bez tečnosti. Podnošljivost lijeka je dobra, prilikom veće doze moguća je privremena glavobolja, crvenilo ili zamućen vid. Zato ne treba pretjerivati sa upotrebom već konzumirati onoliko koliko je preporučeno.

Primjena lijeka: Lijek se primjenjuje kod žena, trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za primjenu ovog lijeka. Lijek ima farmakološko dejstvo isključivo kada ste seksualno uzbuđeni.

Način čuvanja: Čuvati na temperaturi do 30 stepeni, van domašaja djece.
 

Rok upotrebe: Označen na originalnom pakovanju.

Pakovanje: Jedna kutija sadrži 5 gel kesica.
 

Proizvodjač: Ajanta Pharma Limited, Charkop, Kandivli (W), Mumbai 400 067. Made in India

Nudimo Vam zagarantovano bolju potenciju, unapređenje seksualnog života, produženo trajanje odnosa, krajnje pouzdana i visoko kvalitetna sredstva.