Max Erect
Max Erect - Kamagra Podgorica

1 kutija 15€
5 kutija 65€
10 kutija 100€

Max Erect premijum inovativni preparat za potenciju na bazi meda sa ukusom pomoradze.

 

Max Erect je oralni gel na prirodnoj bazi koji će Vam pomoći da lakše i brže postignete i održite erekciju. Svjesni koliko je performans svakom muškarcu važan kreiran je preparat koji će Vam pomoći  da više ne morate da brinete prije nego što se svijetla ugase, znaćete da ste uz Max Erect uvijek spremni za akciju.

 

Kada je u pitanju način upotrebe, vodili smo računa da bude jednostavan i diskretan. Kesica Max Erecta staje u dzep, a sadržaj Max Erect kesice je potrebno da popijete pola sata prije odnosa i spremni ste.

 

Da li Vam je Max Erect potreban?

 

Dešava se da muškarci teže postižu i održavaju erekciju zbog straha od samog nastupa, brinu sta će partner misliti, zbog stresa ili se jednostavno nekad dešava da Vam nije dan. To je u redu ali zbog toga ne mora da ispašta vaš seksualni život.

 

Kao što i sami dobro znate, penis često djeluje kao zaseban entitet, nekad se pojavljuje nepozvan a nekad jednostavno ne saradjuje i to bas onda kada Vam je najpotrebniji. Ako Vam ovo poslednje zvuči poznato, znajte da niste sami i da se ne dešava samo Vama.

 

Istraživanja su pokazala da više od 43% muškaraca starijih od 18 pa sve do 60 godina kažu da su u nekom trenutku imali poteškoća kada je postizanje erekcije u pitanju. Najviše potvrdjenih odgovara se našlo kod muškaraca 35+ godina, a svaki drugi je priznao da mu je često teško da postigne i održi erekciju. Posebno je namijenjen starijim muškarcima koji iz zdravstvenih razloga imaju problem sa postizanjem i održanjem erekcije,

 

Dakle, ako ste se pronašli u ovim redovima i statistici, Max Erect je pravi izbor za Vas.

 

Kome je namijenjen Max Erect?

Max Erect je namijenjen svim muškarcima koji:

- imaju poteškoća sa postizanjem erekcije

- imaju poteškoća sa održavanjem erekcije

- imaju problem sa prostatom

- zbog stresa ne mogu da postignu i održe erekciju

- zbog straha i anksioznosti od performansa ne mogu da postignu i održe erekciju.

 

Pokaži se u najboljem svijetlu, budi čvrst kao čelik.

 

Max Erect je proizvod proizveden u Srbiji.

 

Proizvođač: PP Products International, Beograd, Srbija.

Nudimo Vam zagarantovano bolju potenciju, unapređenje seksualnog života, produženo trajanje odnosa, krajnje pouzdana i visoko kvalitetna sredstva.