Vidalista 80mg Black (Tadalafil)
Vidalista 80mg Black (Tadalafil) - Kamagra Podgorica

1 kutija 25€
5 kutija 100€
10 kutija 180€

Vidalista Black 80mg je najbolji, najjači i najfikasniji proizvod u našoj ponudi.

Proizvod je renomiranog svjetskog proizvodjača “Centurion Labaratories” koji dolazi iz Indije. Potpuno je prirodan preparat i mogu ga koristiti ljudi izmedju 18 i 64 godina života. Pruža efekat do 36 sati.

Vidalista Black 80mg je jaka tableta koja vam pomaže da savladate elektilnu disfunkciju. Aktivni sastojci u Vidalista Black su Tadalafil, L-Arginine, Žensen, Vitamin B6 i Folna kiselina. Tadalafil, L-Arginine i Žensen pomažu u podizanju protoka krvi u odjedjeno područje promovišući pravilnu erekciju. Vitamin B6 pomaže tijelu da se izbori sa erektilnom disfunkcijom tako što poprinosi potrebne hemikalije kao što je proizvodnja hormona. Folna kiselina radi sa Vitaminom B6 tako što drži crvena krva zrnca pod kontrolom.

Vidalista Black 80mg je jedan od klinički dokazanih PDE5 inhibitor terapija koja doprinosi muskaracima maksimalnu erekciju  i održavanje erekcije pogodnu za seksualni odnos. 

Kako uzeti Vidalista 80mg Black?

Vidalista Black 80mg tableta se generalno uzima cijela, oralnim putem uz čašu vode. Naša preporuka zbog jake doze od 80mg je pola tablete i čak možda jedna četvrtina.

Vidalista 80mg Black može da se uzme 30 min do sat vremena prije planiranog seksualnog odnosa. 

Kako funkcioniše Vidalista Black 80mg?

Vidalista Black 80 koristi Tadalafil kao primarni i aktivni sastojak ali takodje sadrži druge sastojke koji podrzavaju jaču erekciju putem hormona. Pomaže u opuštanju mišića i tkiva u karličnom podrucju. Širenjem krvih sudova uklanja začepljenje arterija i održava protok krvi u penisu. 

Povećani protok krvi do penisa pomaže muškom tijelu u održavanju erekcije duže nego obično. Zbog toga možete duže da izdržite i uživate u zdravom seksu. Vidalista Black 80 je efektivnija nego bilo koji drugi preparat za erektilnu disfunkciju iz razloga zato što deluje brže, jače i efekat drži vise nego 36 sati. 

Doziranje Vidaliste Black 80mg:

Vidalista Black 80mg sadrži Tadalafil, koji se koristi prilikom erektilne disfunkcije i dostupan je u vise jačina i oblika i treba se davati samo na recept. Uvek se konsultujte sa vašim ljekarom vezano za trajanje, učestalost i doziranje tablete. 

Nuspojave Vidaliste Black 80mg: 

Blaže ili umjerene nuspojave su moguće prvih mjesec konzumiranja Vidaliste Black 80mg.

Istaknute nuspojave:

-Zamućen vid

-Glavobolja

-Zapušenost nosa 

-Crvenilo

Upozorenje za Vidalista Black 80mg tabletu: 

Vidalista Black 80 mg moze da prouzrokuje osećaj vrtoglavice, pospanosti, umora ili smanjenja budnosti. Ako Vam se ovo desi, nemojte da vozite.

-Tadalafil može da smanji krvni pritisak i kombinovanje sa alkoholom može dodatno da podstiče ovaj efekat. 

-Pacijenti sa bubrežnim oboljenjima trebaju da konzumiraju Vidalista Black 80mg sa oprezom. Moguće prilagodjavanje doze. Molimo Vas konsultujte se sa Vašim ljekarom.

-Pacijenti oboljeli od jetre trebaju da konzumiraju Vidalista Black 80mg  sa oprezom. Moguće prilagodjavanje doze. Molimo Vas konsultujte se sa Vašim ljekarom. 

-Konzumiranje Vidaliste Black 80mg se ne preporučuje pacijentima oboljelim od teške bolesti jetre.

Čuvanje Vidaliste Black 80mg: 

Vašu Vidalistu Black 80mg trebate držati u blisteru sve do uzimanja, u hladnom i suvom mestu gde je temperatura ispod 30 stepeni celzijusa.

Pakovanje: Jedna kutija sadrži 10 tableta.

Rok upotrebe: Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.

Proizvođač: Centurion Labaratories Pvt. Ltd., G-6, B. I. D. C. Industrial Estate, Gorwa, Vadiwadi, Vadodora-390016, Gurajat, India.

Nudimo Vam zagarantovano bolju potenciju, unapređenje seksualnog života, produženo trajanje odnosa, krajnje pouzdana i visoko kvalitetna sredstva.